Personlig bordpynt til bryllup

Pynt til bryllup

Så er foråret skudt igang og sommeren er lige om hjørnet og det er også ensbetydende med landets mange brudepar står klar i kulissen til deres livs fest. Meget skal planlægges til et uforglemmeligt bryllup, tøj mad og ikke mindst bordpynten, skal der være styr på inden den store dag bliver en realitet.

Smuk bordpynt til brylluppet 

Der findes mange festbutikker rundt omkring på nettet der sælger bordpynt til bryllup, her kan man finde alt fra dekorations diamanter, perler og flotte æsker. Når man planlægger et bryllup, er det vigtigt at man fra starten finder et farvetema, som man kan bruge gennemgående under hele festen, alt fra invitationer til pynten i festlokalet, kan være et gennemgående tema. De mest trendy farver netop nu er pastelfarverne som lavendel og soft pink, som vil gøre sig til et flot bryllup, men hvis manden også skal have et ord indført, kan man “spice” sin bordpynt med noget sort, så hele dekorationen ikke bliver så pusset nusset. Det kan gøres nemt og billige med en bryllupskagefigur i sort pap.

Bryllupskagefigur

Denne flotte kagefigur er fundet hos Jaminas og koster kun 49 kr. Den billigste og flotteste kagefigur, jeg har set.

Festlokalet kan hurtigt blive en oase med blomster og lækker pynt. Vælge nogle lækre pomponer af silkepapir, som vil være en god og billig løsning til et lækkert op pyntet festlokale. Pynt med stof af lækker kvalitet og brug et par kroner på nogle skønne rispapirlamper eller papirkugler. Det hele handler om at skabe nogle showstoppers i lokalet, du vil hermed kunne få mere rum i lokalet.

Advertisements

21/04/2013. Tags: . bryllup.

Leave a Comment

Be the first to comment!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Trackback URI

%d bloggers like this: