Lej en pølsevogn

Skal du holde dit bryllup i 2014, kan du hoppe med på trenden og leje en pølsevogn. En pølsevogn lejes til at servicere gæsterne med natmad og kommer typisk kl. 01.00 og 2 timer frem.

Pølsevognen er tilbage

Efter år med nedgang, af antallet af danske pølsevogne, taler tendensen sit tydelige sprog; pølsevognen er tilbage. Efter en fantastisk bryllupsmenu, er pølsevognen et godt signal, hvis man ønsker at sætte gang i festen. Flere og flere vælger, at leje en pølsevogn, når brylluppet går fra formelt og traditionelt til ungt og mere uformelt. Lej en pølsevogn, som vil vække opsigt hos bøde børn, unge og ældre.

Hvad kan man få, når man lejer en pølsevogn

Med i lejen af en pølsevogn, med følger typisk vogn og serveringspersonale. Hvad man derud over ønsker at menuen skal bestå af, er op til brudeparret. F.eks kan man nøjes med at vælge 3 forskellige menuer. Det kunne være ristede hotdogs, franske hotdogs og burger. Lejer man en pølsevogn, kan man selvfølgelig også vælge, at vognen skal indeholde flere forskellige ting. Her kan man supplere op med øl, vand, vin, cocio, hamburgere, frikadellesandwich, frankfurtere, ristede pølser, rødepølser, parisertoast mv. Husk at aftale med din leverandør, hvilke produkter, I ønsker der skal serveres, når I lejer en pølsevogn.

Hvad koster det at leje en pølsevogn?

Priserne vareriere, men man kan typisk leje en vogn i 2 timer for ca. 3800 kr. Dette vil typisk inkludere leje af pølsevogn, personale og et udvalg af gratis bespisning til et, på forhånd, aftalt antal gæster (ca. 20 – 30 gæster). Prisen på leje af en pølsevogn vil selvfølgelig stige med antallet af gæster. Kuvertprisen for leje af en pølsevogn vil ligge imellem 69 – 89 kr, hvis man er over 30 personer og afhænger selvfølgelig også af evt. transporttillæg, specielle ønsker til menuen osv.

Lej en pølsevogn til fester

Man behøver selvfølgelig ikke at holde bryllup, for at leje en pølsevogn. Du kan også leje en pølsevogn til dit jubilæum, events, barnedåb, børnefødselsdag, koncert, markedsdage, fødselsdage eller blot en havefest. Her kan priserne variere yderligere, da der typisk ikke vil være nattillæg til personalet, lige som der kan være mulighed for at få en pølsevogn ud til events, hvor gæsterne selv betaler for maden.

Advertisements

30/01/2011. Tags: . bryllup.

Leave a Comment

Be the first to comment!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Trackback URI

%d bloggers like this: