Bryllup – Klar Parat Start!

Når et bryllup planlægges

Der findes i dag en masse gode bryllupssider, der på hver sin måde giver inspiration til hvordan man kan holde et vaske ægte drømmebryllup. Bryllupskanalen er en af de nye, som vi ser på her.

Tips trends og tricks

Hvordan laver man selv sine borddekorationer, bordkort og blomsterdekorationer til sit bryllup? Også bryllupsbranchen`s leverandører giver gode råd og øser ud af deres mange årige erfaring. Bryllupskanalen er Danmarks nye bryllupsportal, det handler om planlægningen af livets fest – Dit bryllup. Meget skal planlægges og hvordan er det lige med traditionerne. Bryllupskanalen finder de gode historier og bringer inspirerende fortællinger fra bryllupsuniverset, produceret til danskerne.

Planlæg dit bryllup med bryllupskanalen

Når et bryllup skal planlægges, bruger de danske par, meget tid på planlægningen. En bryllupsportal hjælper med inspiration til, hvordan man kan holde sit drømmebryllup. Bryllupskanalen er mere end et bryllupssite. Bryllupskanalen giver inspiration tips, tricks og trends indenfor bryllupper og traditioner. I vores månedsmagasin ser vi på gossip og sladder indenfor bryllupper. Bryllupskanalen giver dig den fornødne information om bryllup, når du har brug for den.

Bryllup rundt i verden

Bryllupskanalen holder sig ikke kun inden for landets grænser, vi tager seerne med på bryllupsrejse, under varmere himmelstrøg og giver inspiration til vielser i udlandet og undersøger hvad trenden er, der hvor de færreste kommer. Bryllupskanalen.tv går også bag kulissen – for hvad sker der egentlig hos alle de bryllups leverandører, som i sidste ende, sørger for at brylluppet forløber perfekt. Der er god grund til at glæde sig! Der er masser af nye, spændende og relevante bryllupsindslag på vej! – Bryllupskanalen er TV du forelsker dig i.

25/02/2010. Tags: , . bryllup.

Trackback URI